مسیر سایت

مقالات

در پوش لیوان کاغذی

فنجان‌های کاغذی ممکن است انواع مختلفی از درپوش‌های داشته باشند . برای مثال ، فنجان‌های کاغذی که به عنوان کانتینر برای ماست مورد استفاده قرار می‌گیرند ، به طور کلی دارای دو نوع پوشش هستند : درپوش‌های فویل متصل به گرما برای ظروف کوچک " کوچک " ، و ۱۵۰ - ۲۰۰ میلی‌لیتر ) ، که در آن همه ماست ممکن است در هر زمانی مصرف شود و بنابراین قابلیت اتصال مجدد کانتینر مورد نیاز است .
نوشیدنی‌های گرم که در فنجان‌های کاغذی به فروش می‌رسند ممکن است با یک در پلاستیکی همراه شوند تا آب داغ نشود و جلوی ریزش آن جلوگیری شود . این درپوش‌های دارای حفره‌ای هستند که از طریق آن می‌توان نوشیدنی را نوشید . در پلک‌های پلاستیکی می ‌توان ویژگی‌های زیادی از جمله پوست را در نظر گرفت ، دیوارها را بالا برد تا از کف یک نوشیدنی‌های گرم و متن برجسته محافظت کند . در سال ۲۰۰۸ ، استارباکس برای مسدود کردن گودال ، در برخی از فروشگاه‌ها ، بعد از شکایات مشتریان در مورد پاشیدن قهوه داغ به داخل آن ، " چوب‌های پاشیدن آب " را وارد کرد .

اثرات زیست محیطی

اثرات زیست محیطی

بسیاری از مردم در تلاش برای کاهش ضایعات زیست محیطی بسته بندی برای خدمات مواد غذایی هستند. اغلب ارزیابی چرخه زندگی برای تعیین اثرات در کل سیستم ارزشمند است. برخی از اقدامات عبارتند از:

    بسته بندی مواد غذایی و مواد ورودی می تواند به رهنمودهای بسته بندی جامع پایدار ارائه شده توسط سازمان های مختلف کمک کند. این شامل بازیافت بسته بندی تولید شده در رستوران است.
    محصولات بسته بندی مورد استفاده رستوران می تواند شامل مقدار مشخصی از محتوای بازیافت شده در محصولات باشد.
    بسیاری از محصولات بسته بندی می توانند کمپوست باشند، اما نیاز به مراقبت از امکانات کمپوست منطقه ای لازم است. گاهی اوقات محصولات را می توان تایید کرد . که به استانداردهای بین المللی مانند ASTM D6400، ASTM D6868 و EN 13432 برسد.
    برخی از بسته بندی های مواد غذایی مجتمع قابل بازیافت است، اما آلودگی مواد غذایی اغلب مشکل ساز برای بازیافت است

هزینه بازیافت

هزینه بازیافت

هزینه های جمع آوری، ارزش مواد قراضه و افزایش هزینه های انرژی باعث ایجاد یک مانع اقتصادی بیشتر برای بازیافت بسته بندی غذا می شود. در حالیکه بسته بندی مواد غذایی  قابل بازیافت دشوار است، مواد بازیافتی در برخی از بسته بندی های غذا استفاده می شود

مقایسه با محصولات غذایی قابل شستشو

طبق گزارش آژانس حفاظت محیط زیست ایالات متحده، بسته بندی های کاغذی و پلاستیکی خدمات خوراکی که در جریان زباله های جامد شهری کشور دفع می شود، در سال 2007 (با وزن) ضایعات جامد شهری 1.3 درصد بوده است. آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده همچنین می گوید که یک اقدام پیشگیرانه پیشگیری از ضایعات اغلب ذکر شده است که استفاده از صفحات قابل شستشو، فنجان ها، دستمال ها به جای انواع مختلفی رسیده است.

در حالی که این ضایعات جامد را کاهش می دهد، دیگر اثرات زیست محیطی مانند افزایش مصرف آب و انرژی نیز به همراه خواهد داشت. به طور کلی، وسایل آشپزی قابل استفاده مجدد - حتی اگر فقط به مشتریان برای استفاده در محل ارائه شود - بهترین انتخاب محیطی محسوب می شود

هزینه


با کاهش نیاز به تجهیزات و کار اضافی، بسته بندی یکبار مصرف غذای یک جایگزین اقتصادی برای موارد چند منظوره و حذف نیاز به ماشین های ظرفشویی و دیگر تجهیزات پشتیبانی (قفسه ها، چرخ دستی ها، یخچال و فریزر، قفسه ها، مخازن) شده است. همچنین صرفه جویی در هزینه آب و انرژی مورد استفاده توسط ماشین های ظرفشویی را می توان  نیاز به جایگزینی مجدد استفاده شود .

کاسه و لیوان کاغذی

کاسه و لیوان کاغذی یک فنجان یکبار مصرف است که از کاغذ ساخته شده است و اغلب به صورت رو کش پلاستیکی یا موم بافته شده یا پوشیده شده است تا مایع را از طریق نشت یا خیساندن از طریق کاغذ جلوگیری کند.  ممکن است از کاغذ بازیافت شده ساخته شده باشد  و به طور گسترده در سراسر جهان استفاده می شود

بهداشت


استفاده از بسته بندی یکبار مصرف غذا گامی در جهت جلوگیری از بیماری های غذایی است. با استفاده از  این روش تنها یک بار، از این محصولات به طور قابل توجهی می توان  از کاهش  آلودگی مواد غذایی و گسترش بیماری ها جلوگیری نمود

کد غذا  ،اداره غذا و داروی ایالات متحده به طور قابل توجهی از مزایای بهداشتی و بهداشت بسته بندی یکبار مصرف غذا در شرایط خاص سخن می گوید. کد غذا بیشتر بیان می کند: "در شرایط استفاده مجدد از اقلام چندگانه می تواند به بیماری های مواد غذایی به مصرف کنندگان منتهی شود.

تاریخچه


این صفحه کاغذ توسط آلمانی Henschel در Luckenwalde در سال 1867 اختراع شد.

در سال 1908، ساموئل جک  افسر بهداشت عمومی در کانزاس بود. او  هنگامی که در یک قطار بود  یکی از بیماران سل را دید که یک آب آشامیدنی معمولی و یک سطل آب (یک روش عمومی برای آب آشامیدنی)  را مصرف می کردند. درست در پشت بیمار او یک دختر جوان بود که از همان  سطل آب  می نوشید.  هم این جا بود که از این روش فکر جالبی  به  مغز او الهام شد . و از آن به  بعدنوشیدن با ظروف عمومی ممنوع شد. . با توجه به این روند، لارنس لوئلن و هیو مور یک فنجان کاغذی یکبار مصرف به نام "جام سلامتی"  را اختراع کردند .و بعد از آن نام  "جام Dixie" را تغییر دادند.

فنجان های مخروطی با استفاده مجدد از تجاری سازی صفحات و کاسه های تک کاربره، کارد و چنگال های چوبی و غذاهای کاغذی به دنبال داشت. در دهه 1930 این محصولات به طور گسترده ای برای تغذیه مردان و زنان که در سدها، پل ها و جاده ها در  ادارات کار می کردند استفاده می شد. در دهه 1940 آنها برای تغذیه کارگران کارخانه دفاعی مورد استفاده قرار گرفتند.

پس از جنگ جهانی دوم، مواد بسته بندی  و مواد غذایی مانند پلاستیک و پلی استایرن ساخته شد. خصوصیات منحصر به فرد این مواد (عایق بندی و کاهش وزن) و توانایی آنها برای ساخت انواع شکل ها و اندازه ها بود ، اپراتورهای خدمات غذا و مصرف کنندگان را با انتخاب گسترده ای از بسته بندی ارائه می دادند.

یک پیشرفت عمده در بسته بندی یکبار مصرف غذا در سال 1948 اتفاق افتاد که رستوران تازه تاسیس مک دونالد بسته به بازسازی منو خود بسته شد. در کنار تغییر اقلام منو، رستوران می خواست تغییر شیوه شستشو و ماشین ظرفشویی، را به امکانات رستوران اضافه نماید و پس از  شش ماه  دوباره آغاز به کار کرد 

نظرات (0)

There are no comments posted here yet

نظر خود را اضافه کنید.

Posting comment as a guest. Sign up or login to your account.
پیوست ها (0 / 3)
Share Your Location